Home

Corona/covid-19

Denmar Techniek

De Schoffel 9

1648 GG de Goorn

0226-723073

Warmtepomp

Een wamtepomp zorgt op een milieuvriendelijke manier voor het verwarmen van uw huis en warm water voor uw douche en keuken. Het is een duurzaam alternatief voor je cv-ketel op gas. De CO2-uitstoot voor verwarming daalt met 40 tot 60%. Bovendien kunt u bij aankoop subsidie krijgen en gaat uw energierekening omlaag.

Elga Hybride warmtepomp

 

 

Een hybride wamtepomp werkt samen met je cv-ketel op gas. De cv-ketel springt bij als het nodig is. Bij een warmtepomp op buitenlucht hoort een buitenunit en is verbonden met leidingen aan de warmtepomp. De Elga neemt de hoofdfunctie van de cv-ketel over en bepaalt op basis van wamtebehoefte of de Elga ingeschakeld wordt. Zodra de buitentemperatuur te laag wordt springt de cv-ketel bij. Als het rendement van de Elga door vorst terugloopt stopt deze vanzelf en neemt de cv-ketel het volledig over.

- één type geschikt voor elke woning

- geschikt voor elk afgiftesysteem en alle gasketels

- modulerend, geen buffervat benodigd*

- relatief lage investering en aantrekkelijke terugverdientijd

- eenvoudige installatie

 

De jaarlijkse besparing op uw energierekening komt met een Elga doorgaans uit op 200 tot 500 euro op jaarbasis.

 

*  Als de Elga hybride warmtepomp weersafhankelijk wordt geregeld en er wordt per vertrek nageregelt en er is geen vloerverwarming dan  adviseren wij om wel een buffervat toe te passen.